Kölcsönző - utasítás és árak

 
 
 
Bevezetés > Információk > Kölcsönző - utasítás és árak
 
Üzlet és e-shop zárva van

Az üzlet és az e-shop további értesítésig bezárva van a jelenlegi helyzet miatt.

 
 

Kölcsönző - utasítás és árak

 

KÖLCSÖNZŐ (csak Pozsonyban van)
- Farsangi felnőtt, tini és gyermek maszkok - Jurigovo tér 2, Karlova Ves, Pozsony
 

Kölcsönzési eljárás és jelmezek visszatérése

Karneváli maszkokat kölcsönözük előző nap vagy az esemény/karnevál napon és vissza kell hozni következő napon (az esemény/karnevál után) 15:00 óráig (hétfő - péntek), illetve 13:00 óráig szombaton. Maszkok és jelmezek kölcsönzése csak üzletünk - kölcsönzőnk személyes látogatás alapján megvalósítható. Ha a visszatérés dátuma (a nap esemény/karnevál után) vasárnapra esik, a jelmez/ek visszatérési nap hétfő 15:00 óráig lesz, vagy lehetséges visszatérési napot vasárnapra is egyezni előző telefonon megegyezés után a Mária Bónová-val 00421 905 340 535 a címre: Novosvetská 41/d, Pozsony. Farsangi jelmezt nem kell tisztítani.
 
Rendelést/foglalást lehet CSAK SZEMÉLYESSEN valósítani (telefon vagy email rendelés nem lesz alfogadva.) Jelmez próba után rezervációt kap és 5,- € előleget számolunk, amely le lesz vonva az kölcsönzési díjból jelmez kiemelésnél. Jelmez rezerváció lemondást telefonon, e-mailben vagy személyesen fogadjuk 5 munkanap az ön eseménye előt amelyre foglalta le a konkrét jelmezt.
Maszkok gyártottak különböző országokban eltérő számozási méretekbe, ezért fontos személyessen megpróbálni a jelmezt a Farsangi jelmezek boltunkba - Jurigovo tér 2, Karlova Ves, Pozsony, ahol minden farsangi felnőtt, tini és gyermek maszk és jelmez található.
 
Árlista
 
A standard ár gyermek maszk kölcsönzése 7-12,50€, tini maszkok 12,50-17€, felnőt maszkok 17€. Luxus színházi jelmezek 20-50€, Mikulás jelmez 35-60€, angyalok és ördögök 17-25€. Előleg a szokásos jelmezért 20€, a Mikulás jelmezért 50€. Előleg vissza van fizetve a karnevál jelmez visszahozásnál. Hosszabb idő kölcsönzés ára helyben van megegyezve.