Információk

 
 
 
Bevezetés > Információk
 
Üzlet és e-shop zárva van

Az üzlet és az e-shop további értesítésig bezárva van a jelenlegi helyzet miatt.

 
 

Rólunk

 

Cégünk farsangi és karneváli maszkokra specializálódik -  jelmezek, maszkok és mindenfajta kiegészítők kölcsönzés és eladása, mint a kalapok, parókák, szárnyak, ördögszarvak, kalóz készletek, hajpántok és hasonlók. 
 
Jelenleg kínálatunk tartalmaz kb 1700 különböző maszkot felnőtteknek és gyerekeknek két éves kortól több kategóriában és méretben. Kínálatunkban megtalálhatók klasszikus mese maszkok - hercegnő, Piroska, boszorkány, ördög, Hófehérke, különböző állatkák stb. és modern maszkok is mint a Pókember, Superman, különböző harcosok, Shrek. Kínálatunk tartalmaz még sokféle maszkot Hallowen-re, Karácsonyra. 
 
Cégünknek kölcsönzője van – címe Jurigovo tér 2, Karlová Ves (Pozsony), tel.: 00421 948 156 000. Itt található az összes felnőtt, tini és gyermek karneváli jelmez és maszk. 
 

Kölcsönző - utasítás és árak

 

KÖLCSÖNZŐ (csak Pozsonyban van)
- Farsangi felnőtt, tini és gyermek maszkok - Jurigovo tér 2, Karlova Ves, Pozsony
 

Kölcsönzési eljárás és jelmezek visszatérése

Karneváli maszkokat kölcsönözük előző nap vagy az esemény/karnevál napon és vissza kell hozni következő napon (az esemény/karnevál után) 15:00 óráig (hétfő - péntek), illetve 13:00 óráig szombaton. Maszkok és jelmezek kölcsönzése csak üzletünk - kölcsönzőnk személyes látogatás alapján megvalósítható. Ha a visszatérés dátuma (a nap esemény/karnevál után) vasárnapra esik, a jelmez/ek visszatérési nap hétfő 15:00 óráig lesz, vagy lehetséges visszatérési napot vasárnapra is egyezni előző telefonon megegyezés után a Mária Bónová-val 00421 905 340 535 a címre: Novosvetská 41/d, Pozsony. Farsangi jelmezt nem kell tisztítani.
 
Rendelést/foglalást lehet CSAK SZEMÉLYESSEN valósítani (telefon vagy email rendelés nem lesz alfogadva.) Jelmez próba után rezervációt kap és 5,- € előleget számolunk, amely le lesz vonva az kölcsönzési díjból jelmez kiemelésnél. Jelmez rezerváció lemondást telefonon, e-mailben vagy személyesen fogadjuk 5 munkanap az ön eseménye előt amelyre foglalta le a konkrét jelmezt.
Maszkok gyártottak különböző országokban eltérő számozási méretekbe, ezért fontos személyessen megpróbálni a jelmezt a Farsangi jelmezek boltunkba - Jurigovo tér 2, Karlova Ves, Pozsony, ahol minden farsangi felnőtt, tini és gyermek maszk és jelmez található.
 
Árlista
 
A standard ár gyermek maszk kölcsönzése 7-12,50€, tini maszkok 12,50-17€, felnőt maszkok 17€. Luxus színházi jelmezek 20-50€, Mikulás jelmez 35-60€, angyalok és ördögök 17-25€. Előleg a szokásos jelmezért 20€, a Mikulás jelmezért 50€. Előleg vissza van fizetve a karnevál jelmez visszahozásnál. Hosszabb idő kölcsönzés ára helyben van megegyezve. 
 

Üzletjeink

 

1. üzlet - felnőt, tini és gyermek jelmez kölcsönző és üzlet:
Jurigovo tér 2
841 05 Pozsony
Szlovákia
 
tel.: +421 948 156 000
email: info@masky.sk
 
Nyitva tartás:
Téli időszak:
Hétfő - péntek: 8:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Nyári időszak (körülbelül: május - szeptember, a pontos dátumok a Kölcsönző minden kategóriában találhatók):
Hétfő - péntek: 9:00-16:30
Szombat, Vasárnap: zárva
 
Az üzlet szolgál mint átvételi pont is az e-shop-nak www.jelmezmaszk.hu.